Home Staging

Des de Marta Roca Serveis Immobilaris posem a l'abast dels nostres clients un nou servei de Home Staging. Aquest concepte significa "posar en escena" un habitatge per fer-lo més atractiu i rendible i així aconseguir que destaqui davant d'altres immobles.

El Home Staging consisteix bàsicament en fer una inversió en un immoble per potenciar les qualitats i minimitzar els punts febles d'aquest amb l'objectiu d'obtenir un major benefici econòmic alhora de llogar-lo o vendre'l. El que busca el home Staging és optimitzar i ordenar l'espai de l'habitatge per donar-li més presencia, harmonia i confortabilitat.

Si està pensant en llogar o vendre un pis, una casa o un local comercial li recomanem que valori aquesta opció la opció del Home Staging. Això farà revaloritzar el seu immoble, fet que li acabarà suposant un major benefici econòmic.

El nostre Lloc Web www.martaroca.cat utilitza cookies pròpies i de tercers per millorar els seus serveis mitjançant l´anàlisi del hàbits de navegació. Si continua navegant, accepta el seu ús d´acord amb la nostra Política de Cookies. Veure més informació